13 mai

Întâlnirea liderilor religiilor monoteiste din Europa cu înalţi reprezentanţi ai Instituţiilor europene
La invitaţia Comisiei Europene şi a Parlamentului European, cu binecuvântarea Prefericitului Părinte Patriarh Daniel, Înaltpreasfinţitul Mitropolit Nifon al Târgoviştei, Exarh patriarhal pentru relaţiile cu instituţiile europene, a participat, luni 11 mai 2009, la Bruxelles, la întâlnirea liderilor religiilor monoteiste din Europa cu înalţi reprezentanţi ai instituţiilor europene.
Basilica

Papa susţine soluţia a două state şi condamnă antisemitismul
Încă de la sosirea sa pe Aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv, Papa Benedict al XVI-lea a abordat toate temele dificile în legătură cu care i se ceruseră clarificări sau poziţii. Nu a lipsit nici pledoaria pentru soluţia a două state în care „ambele popoare (israelian şi palestinian) să poată trăi în pace în propria lor patrie, cu frontiere sigure şi recunoscute internaţional”.
România liberă

Joseph Ratzinger şi Tineretul hitlerist
Purtătorul de cuvânt al Vaticanului a ţinut să precizeze astăzi că Joseph Ratzinger nu a făcut niciodată parte din „Hitlerjugend” (trupele hitleriste pentru tineri), pentru a corecta unele informaţii din presa israeliană. La conferinţa de presă de astăzi din Ierusalim, pr. Federico Lombardi a declarat: „Am citit ceva ce nu este adevărat. Papa nu a făcut niciodată parte din Hitlerjugend, care a fost un organism de voluntari fanatici.”
Catholica

Many Churchgoers, Pastors Struggle to Define Spiritual Maturity
Though many of Christians would like to grow and develop on their path of faith, most are unsure what a „healthy, spiritually mature follower of Jesus” looks like, let alone how to become one. A new Barna survey revealed on Monday that half of churchgoers cannot describe how their church defines a „healthy, spiritually mature follower of Jesus.”
The Christian Post

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s