13-14 aprilie 2009

Conferinţa Salem, a treia ediţie
Centrul Creştin Salem din Oradea organizează, în 14 – 17 aprilie 2009, a treia Conferinţă Naţională de Tineret SALEM, intitulată: ASALT
conferintasalem.wordpress.com

Începutul cinematografiei, marcat de subiectul vieţii lui Iisus
Andreea Vieru: „De când s-a inventat cinematograful, Iisus a fost privit ca un personaj interesant ce merită descris prin imagini în mişcare. Fiecărei perioade mai intense din punct de vedere istoric şi cultural îi corespunde un număr mare de producţii pe acest subiect, lucru deloc întâmplător. […] Unul dintre cele mai vechi filme despre Mântuitorul este producţia franceză „Viaţa şi pasiunea lui Iisus Hristos“, lansată în 1903, la care s-a lucrat timp de trei ani. Deşi durează doar 40 de minute, este cel mai lung film făcut până la acea dată, fiind regizat de Lucien Nonguet şi Ferdinand Zecca.”
Ziarul Lumina

Obama, în disputa valorilor
Preşedintele Universităţii Catolice Notre Dame din South Bend (Indiana), reverendul John Jenkins, a provocat o controversă aprinsă invitându-l pe preşedintele SUA, Barack Obama, să susţină discursul de începere a semestrului universitar la instituţia pe care o conduce şi propunând ca preşedintelui să îi fie acordat un titlu academic onorific din partea acestei universităţi. Aproape 30 de episcopi americani, inclusiv preşedintele Conferinţei Episcopilor Catolici din SUA, episcopul de Chicago, Francis George, au condamnat decizia lui Jenkins.
România liberă

Church-Less Obamas Join Episcopal Easter Service
President Obama and his family attended the „Church of the Presidents” on Easter Sunday – a move which suggests that the Obamas have not yet decided on a home church.
The Christian Post

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s