Silviu Sergiu: De ce vrea Europa să-l ucidă pe Hristos chiar de ziua Lui

„În noua paradigmă, nu Biserica va fi cea atotputernică, ci Statul ateu. Acest dezechilibru va genera abuzuri din partea Statului. Situația este mult mai periculoasă pentru că Statul este mai puțin moral decât Biserica. Am văzut deja unde poate duce ”moartea lui Dumnezeu”, proclamată de filosofii care au inspirat ideologiile de extremă dreaptă și stângă.

Secolul XX a fost devastat de mișcări totalitare pentru că oamenii au renunțat să se mai închine lui Dumnezeu, ci s-au prosternat Ideologiilor. Creștinismul prețuiește viața drept o creație divină și, implicit, îl valorizează pe om. Ideologiile au ucis cu sălbăticie milioane de oameni în numele atingerii scopului final. Obiectivul religiei este desăvârșirea morală și spirituală a individului, cel al ideologiilor este anihilarea indivizilor și integrarea lor într-o mare masă de oameni lipsiți de simț critic și conștiință.

Așadar, soluția nu este anihilarea Creștinismului. Multuculturalismul nu trebuie să însemne supunerea unei religii în fața alteia, ci crearea unor societăți în care indivizii de diferite confesiuni să trăiască armonios, respectând valorile, credințele, libertățile și simbolurile celorlalți.”

http://www.evz.ro/de-ce-vrea-europa-sa-l-ucida-pe-hristos-chiar-de-ziua-lui.html

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s