12 iulie

Protest la Catedrala Sf. Iosif din București. Bisericile romano-catolice din Capitală au fost închise duminică
Toate bisericile aparținând Arhiepiscopiei Romano-Catolice de București au fost închise duminică, singurul lăcaș de cult unde a fost oficiată Sfânta Liturghie fiind Catedrala „Sfântul Iosif”.
HotNews

România este ţara ortodoxă cu practica religioasă cea mai crescută din Europa
Celelalte state majoritar ortodoxe înregistrează valori mult sub cea a României, practica religioasă declarată fiind aproape de două ori mai redusă în Serbia şi Moldova şi cam de trei ori mai scăzută în Bulgaria.
Ziarul Lumina

Jean Calvin – 500 de ani de la naștere
Dănuț Mănăstireanu: “Jean Calvin a fost una dintre cele mai importante personalităţi creştine din toate veacurile şi că ignoranţa din România cu privire la gândirea şi contribuţia sa intelectuală şi religioasă este o mare nedreptate.”
danutm.wordpress.com

ACLU Demands End to Jail’s Anti-Religion Censorship
The American Civil Liberties Union, backed by groups including Prison Fellowship and the Becket Fund for Religious Liberty, is demanding that officials at a regional corrections facility in Virginia end their illegal censoring of religious materials sent to detainees.
The Christian Post

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s