24-25 iunie

Biserica pe scenă
Cristina Modreanu: „Doi tineri actori şi-au dat demisia de la Teatrul Naţional din Bucureşti – loc în care visează să fie angajaţi majoritatea actorilor români – după ce duhovnicul lor a văzut vizionarea spectacolului în care ei ar fi trebuit să joace. Nu se ştie ce anume le-a spus duhovnicul – poate a fost nemulţumit fiindcă în spectacol exista o scenă care simula o slujbă de înmormântare – dar cert este că tinerii şi-au dat demisia, punând frână unor cariere care se dovedeau extrem de promiţătoare.”
Gândul

Ortodoxia română cucereşte Occidentul
Patriarhia recrutează zeci de preoţi pentru a-i trimite în Occident să înfiinţeze parohii în locuri străine de ortodoxie. Numărul parohiilor ortodoxe româneşti din Occident a crescut în progresie geometrică în ultimii ani. Doar mitropolia cu sediul la Paris are arondate câteva sute (ea cuprinzând, e adevărat, Italia şi Spania, zone cu mulţi români).
Cotidianul

Concurs “Istoria unei biserici din Moldova”
Lucrarea trebuie să aibă nu mai puţin de 1500 cuvinte şi să conţină date specifice, nume concrete, trimiteri la documente, mărturii, poze şi alte materiale care vor putea fi găsite.
Moldova Creștină

Southern Baptist Head: We Have a Vision Problem
Southern Baptist president Johnny Hunt delivered an impassioned and fiery message to fellow Baptist leaders on Tuesday, imploring them to get out of the lukewarm state found in many of America’s pulpits.
The Christian Post

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s