10 mai

Aceşti creştini care sunt asasinaţi
Teşu Solomovici: “O carte cu acest titlu, scrisă de francezul Rene Guitton, face vâlvă şi alarmează lumea creştină. Cartea se ocupă de existenţa creştină în Orientul Mijlociu, şi în special în Ţara Sfântă. Vizita Suveranului Pontif Benedict al XVI-lea în Iordania, Israel şi în teritoriile palestiniene, pune reflectoare asupra câtorva din cele mai sensibile probleme dezbătute de Guiton, care sunt şi ale creştinităţii, în genere. Fără s-o spună cu glas tare, pelerinajul Papei este în primul rând o expresie a îngrijorîrii Vaticanului faţă de soarta creştinilor din Orient.”
Ziua

Homosexualii au liber la căsătorie religioasă în Suedia
Parlamentul suedez a adoptat, cu o largă majoritate de voturi, o lege care a intrat în vigoare la 1 mai 2009 şi care permite homosexualilor să se căsătorească, în temeiul legii civile sau religioase.
Gardianul

Diplomat în Teologie
La Melbourne College of Divinity, în sala Wilson Hall a Universităţii din Melbourne a avut loc vineri, 8 mai, înmânarea titlurilor şi diplomelor de acreditare în teologie şi cooperare ecumenică. John Izvernariu, primul român acreditat de o asemenea instituţie de calibru mondial în educaţie divină, este membru în Comitetul Executiv al Uniunii Baptiste din Victoria din anul 2004 şi este membru în Ministry Multucultural Churches.
Romanian Global News

Youth Specialties Shifts Convention Approach to Avoid Controversy
Youth Specialties, one of the largest organizations equipping Christian youth workers, will be making some dramatic shifts this year at their popular convention. One of the major changes includes featuring main session speakers who won’t push the buttons of a theologically diverse crowd.
The Christian Post

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s