8 mai

Bradley Nassif: Misterul pascal în viaţa Bisericii
Marţi 5 mai, Dr. Bradley Nassif, de la North Park University din Chicago, a susţinut la Facultatea de studii europene din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj cursul deschis cu tema ” The Paschal Mistery in the Life of the Church”.
danutm.wordpress.com

Duhovniceşti şi neduhovniceşti
Savatie Baştovoi: “Luna trecută în Chişinău erau mii de tineri care se ascundeau de securitatea comunistă care îi căuta pentru a-i tortura şi chiar ucide. Au fost zile în care oamenii se temeau să iasă în stradă, pentru că securiştii îi atacau prin parcuri şi-i tîrau în beciuri de unde nu se ştie cîţi au ieşit ci cîţi au dispărut. Cu toate acestea, nu a ieşit nici un ierarh, nici de la Chişinău, nici de aiurea care să ceară încetarea torturii şi a uciderii în numele regimului.”
savatie.wordpress.com

Sărbătoare de 10 Mai şi la Biserica Buna Vestire din Montreal
Duminică 10 mai, după Sfânta Liturghie de la ora 12:30, Biserica Buna Vestire va organiza sărbătorirea Zilei de 10 Mai, ziua triplului eveniment ce a dat României rege, independență și regat.
Romanian Global News

Taliban Demands Pope Stop Conversions of Afghans
The Taliban has warned Pope Benedict XVI that he will feel „the consequences of a severe reaction” if Christianity is allowed to be preached in Afghanistan.
The Christian Post

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s