27-28 aprilie

Peste 300 de rromi, botezaţi în pârâul Tărlung
“Mii de oameni au fost ieri, la Tărlungeni, alături de membrii comunităţii lor la cel mai important eveniment din viaţa acestora. Peste 320 de rromi din judeţ au primit ieri, sfânta taină a Botezului. Îmbrăcate în alb, persoanele au primit botezul în cultul penticostal chiar în apele pârâului Tărlung, persoanele botezate având vârsta între 16 şi 40 de ani.”
Bună Ziua Braşov

Liturghiile anulate în Ciudad de Mexico
Arhidieceza de Ciudad de Mexico a anulat toate Liturghiile duminicale în concordanţă cu eforturile guvernului de a opri o epidemie mortală de gripă. Sâmbătă, 25 aprilie 2009, ministrul sănătăţii din Mexic a anunţat închiderea şcolilor în trei state mexicane până în 6 mai, şi de asemenea închiderea muzeelor, a bibliotecilor, a cinematografelor, a restaurantelor şi a locurilor de rugăciune din capitală până la noi dispoziţii.
Catholica

În librăriile italiene volumul „Elogiul conştiinţei”, o culegere de scrieri ale cardinalului Joseph Ratzinger despre adevărul interior
În Italia, a apărut în librării volumul „Elogiul conştiinţei”, o culegere de scrieri ale cardinalului Joseph Ratzinger despre viaţa interioară. În textele conţinute în carte, viitorul Pontif roman subliniază locul central al conştiinţei în strânsă legătură cu adevărul înscris în inima fiecărui om. Pe de altă parte, Papa atrage atenţia în privinţa conştiinţei subiective care falsifică însăşi concepţia de conştiinţă potrivit căreia în mod paradoxal până şi SS-iştii nazişti, relevă cardinalul Ratzinger, ar fi justificaţi întrucât acţionau „cu o certitudine absolută de conştiinţă”.
Radio Vatican

Christian Campaign Declares Gospel is Good News for the Poor
Surrounded by stained glass windows, dark wooden pews filled with people, and the soaring voices of a black Gospel choir, Christians from across the country gathered inside a Baptist church Sunday night to proclaim that the “Gospel is good news for the poor.” As a pastor spoke about the “spirit of justice,” a crowd of some 1,000 people sitting in Shiloh Baptist Church eagerly responded with „amen’s.” Thus began the first day of Mobilization to End Poverty, a large-scale anti-poverty event drawing Christians and politicians alike.
The Christian Post

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s