31 martie

De la ateism la ecumenism
Savatie Baştovoi: “Catolicismul a avut ghinionul să aibă un lider ca Ioan Paul II, care s-a lăsat purtat ca ursul prin tîrguri de dresorii circului mondial. S-ar putea ca următorul „urs” să fie un patriarh ortodox şi toţi catolicii vor crede că se urmăreşte convertirea catolicilor la Ortodoxie. De fapt, nu se urmăreşte nici una, nici alta, ci distrugerea sistematică atît a Ortodoxiei, cît şi a Catolicismului, după schema protestantă. Protestantismul convine noii orînduiri mondiale, deoarece nu are cultul tradiţiei, iar acolo unde nu este tradiţie, nu există nici principii, nici mentalitate şi, deci, se poate impune uşor orice idee din afară.”
savatie.wordpress.com

Bloggerul Tim Challies
“Tim Challies este cu singurață printre cei mai cunoscuți bloggeri evanghelici din blogosfera englezească. Blogul său înregistrează un număr de vizite impresionante în fiecare zi (în jur de 9 000 de abonați pe zi). Se ocupă cu recenzii de cărți pe blog dar și cu articole din cotodian.”
anddij.wordpress.com

Apel al Papei pentru eliberarea celor trei operatori ai Crucii Roşii răpiţi în Filipine
În Filipine a expirat termenul stabilit de insurgenţii care de 75 de zile ţin ostatici 3 angajaţi ai Crucii Roşii Internaţionale. Într-un comunicat al Sălii vaticane de presă se arată că “Sfântul Părinte, însuşindu-şi îngrijorarea familiilor şi a tuturor celor care au la inimă salvarea celor trei operatori umanitari ai Crucii Roşii sechestraţi în insula Jolo” a lansat un puternic apel.
Radio Vatican

Huckabee: Life is Perishable; Either Use It or Lose It
Life is like perishable food – you either use it or lose it, said the former Baptist preacher turned politician Mike Huckabee to students at Liberty University on Monday.
The Christian Post

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la 31 martie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s