28 martie

Reuniune a Comisiei pentru Biserica Catolică din China: chestiuni actuale şi importante
De la 30 martie la 1 aprilie a.c. se va reuni în Vatican Comisia instituită de Benedict al XVI-lea în 2007 pentru analiza chestiunilor de importanţă majoră în privinţa Bisericii Catolice din China.
Radio Vatican

400 MILIOANE PENTRU PATRIMONIU IN 2010: “Acum doi ani un astfel de anunţ era de neînchipuit.”
Ministrul culturii din Franţa, Dna. Christine Albanel, a fixat sumele destinate patrimoniului francez, în special pentru patrimoniul micilor oraşe, bisericile. 43.000 de monumente sunt vizate în aceste previziuni:400 milioane de euro în 2010.
Lăcaşuri Ortodoxe

Misionar britanic, condamnat la muncă forţată în Gambia
Cuplul, care trăieşte în Gambia din 1999, este afiliat Bisericii penticostale Westhoughton din Bolton, localitate situată în apropiere de Manchester (nord-vestul Angliei). Potrivit acestei biserici, David Fulton era preot al armatei gambiene, iar soţia sa îngrijea bolnavi afectaţi de maladii incurabile.
Adevărul

Dedication of Baptism Center at Bethany Beyond Jordan
David Coffey, President and Neville Callam, General Secretary of Baptist World Alliance have dedicated on March 20 at Bethany Beyond Jordan a Baptism Centre that will be owened by the Jordanian Baptists.
danutm.wordpress.com

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s