27 martie

TRINITAS TV, postul de televiziune al Patriarhiei Române, şi-a extins aria de recepţie
Platforma de comunicaţii prin cablu UPC a inclus postul de televiziune al Patriarhiei Române în pachetele de servicii oferite locuitorilor din mai multe oraşe şi localităţi din toată ţara.
Basilica

Preotul George Istodor: Nu există nici un fel de argument raţional cu numărul 666 care se regăseşte în paşapoartele biometrice
Preotul George Istodor, delegatul Patriarhiei Române la o întâlnire online cu cititorii HotNews.ro, a declarat, în cadrul emisiunii „Bucureşti punkt Bonn”, realizată de HotNews.ro şi Deutsche Welle, că legăturile făcute între paşapoartele biometrice şi apocalipsa sunt simple speculaţii şi că nu există niciun argument raţional privind problemele ridicate de unii credincioşi în legătură cu prezenţa numărului 666 pe aceste documente.
Hot News

Între Rusia şi Dumnezeu. Campania electorală urcă spre altarele celor două biserici ortodoxe din Basarabia
Mitropolia Moldovei, subordonată Patriarhiei de la Moscova, face campanie deschisă pentru Voronin şi pentru comuniştii lui. Mai reticentă, Mitropolia Basarabiei, închinătoare către Patriarhia României, îi sfătuieşte pe preoţi să nu coboare printre partidele politice.
Gardianul

Church Group Assists as Crisis Deepens in Eritrea
Eritrea is on the brink of famine and thousands of people are flooding across its borders to escape starvation and persecution, reports an international pastoral aid organization of the Catholic Church.
The Christian Post

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s