14 martie

„Manual” creaţionist contestat
Teofil Stanciu: „Activiştii cei vigilenţi s-au sesizat că există un manual de biologie făcut din perspectiva creaţionistă. Deşi acest manual e pe piaţă de cel puţin cinci ani, precauta poliţie a creierului s-a trezit de-abia acum. […] Împotriva creaţionismului a fost declanşată de multă vreme o campanie furibundă. Din nefericire, aceeaşi atitudine penibil-ideologizată o demonstrează şi cerberul Remus Cernea, preşedintele Asociaţiei Umaniste. Argumentul dumnealui e ridicol: dacă nu se studiază în UE, nici la noi n-ar trebui studiată perspectiva creaţionistă. Un mare, maaaare fâs. Nici măcar nu poate fi considerat argument.”
drezina.wordpress.com

Martyn Lloyd Jones
Martyn Lloyd Jones a fost considerat unul din ultimii predicatori metodişti calvinişti, viaţa sa fiind marcată de o profundă aplecare spre profunzime în două domenii: profunzimea doctrinei biblice şi profunzimea unei experienţe spirituale vitale.
emsal.wordpress.com

Biblia povestită de artişti lansată de Cotidianul
Cotidianul lansează un album de artă în cinci volume care ilustrează cele mai importante mituri biblice aşa cum se reflectă în arta vizuală. Primul volum se va distribui în fiecare luni, începând cu 16 martie împreună cu ziarul Cotidianul. Preţul pachetului este de 14,9 lei.
Cotidianul

Christians Optimistic but Disappointed in Obama
Conservative evangelical and Catholic leaders who went out on a political limb by aligning themselves with the Obama administration are expressing feelings ranging from disappointment to optimism in their reaction to the president’s decisions so far on culture war issues.
The Christian Post

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s