12-13 martie

COMUNICAT DE PRESĂ: Dezincriminarea prostituţiei şi a incestului degradează şi umileşte demnitatea persoanei şi a familiei
Patriarhia Română respinge propunerile de dezincriminare a prostituţiei şi a incestului din proiectul noului cod penal, aflat – în prezent – în dezbatere parlamentară.
Basilica

Stuart Briscoe la Biserica Providenţa din Oradea
În perioada 13-15 martie Stuart Briscoe prezintă la Biserica Baptistă Providenţa din Oradea mesaje cu tema “Poporul lui Dumnezeu în lumea modernă”
Oradea Evanghelică

Deschis joi la Roma, se încheie duminică „Jubileul Paulin al Universitarilor
Promovată de Congregaţia pentru Educaţia Catolică, Consiliul Pontifical al Culturii şi Oficiul pentru pastorala universitară din cadrul Vicariatului de Roma, iniţiativa a demarat joi în Capitoliu prin Forumul internaţional al Universităţilor pe tema „Evanghelie şi cultură pentru un nou umanism”, şi va culmina duminică 15 martie printr-o concelebrare euharistică prezidată de cardinalul Zenon Grocholewski, prefect al Congregaţiei pentru Educaţia Catolică şi cu profesiunea de credinţă făcută de universitari în bazilica papală Sfântul Paul din afara Zidurilor la mormântul Apostolului Neamurilor.
Radio Vatican

England Schools Given Green Light to Debate Creationism
New guidance for secondary schools in Hampshire gives teachers the green light to hold discussions in class on creationism and intelligent design alongside evolution.
The Christian Post

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s