7 martie

Duminica Ortodoxiei la Roma
Duminică, 8 martie a.c., la orele 16:00, va avea loc la Sediul Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei de la Roma, tradiţionala Procesiune cu Sfintele Icoane din duminica I din Post, a Ortodoxiei, la care vor participa preoţii şi credincioşii de la parohiile din Roma şi din împrejurimi.
Basilica

Episcopii indieni în pragul alegerilor generale politice
Episcopii din India îi îndeamnă pe votanţi să îi aleagă pe acei candidaţi ce sprijină principiile democratice şi drepturile săracilor şi marginalizaţilor. Într-o declaraţie dată publicităţii luni de secretarul Conferinţei Episcopale Indiene, Arhiepiscopul Stanislaus Fernandes, se face apel la „selectarea şi promovarea candidaţilor fără antecedente penale şi care sunt preocupaţi cu adevărat de tineri, femei şi în special de săraci şi de cei marginalizaţi”. Alegerile vor avea loc în India din 16 aprilie până în 13 mai. Dată fiind geografia ţării este nevoie de câteva săptămâni pentru ca cei 671 de milioane de votanţi să îşi aleagă politicienii.
Catholica

Pakistan: Noi violenţe anticreştine
În Pakistan, o femeie a murit şi 28 de persoane au fost rănite în atacul împotriva comunităţii creştine presbiteriene din satul Songo, în districtul de Gujranwala, provincia Punjab.
Radio Vatican

Rick Warren: Culture Influenced by Change of Hearts, Not Laws
“Everything else is going to burn up one day. Politics isn’t going to last. If I thought it was, I might be a politician,” Rick Warren, senior pastor of Saddleback Community Church in Lake Forest, Calif., noted last week at an event for church leaders.
The Christian Post

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s