27-28 februarie

2009 – Anul reconcilierii
2009 a fost declarat de Consiliul Mondial al Bisericilor (WCC) Anul reconcilierii. În cadrul acestei iniţiative, a avut loc la Geneva, în data de 19 februarie o întîlnire publică în care a subliniat rolul profetic şi responsabilitatea majoră a bisericilor creştine în procesele de reconciliere din societatea contemporană.
danutm.wordpress.com

Biserica Penticostală Română din zona Kitchner (Canada) organizează dezbaterea “Tinereţe fără regrete”
Biserica Penticostală Română Philadephia din 546-568 Montrose St. N, Cambridge, organizează, pe 28 februarie, începând cu ora 18:00, ora locală, special pentru toţi tinerii creştini din zona Kitchener, Waterloo şi Cambridge o seară de dezbateri pe tema actuală a tinerilor şi a societăţii.
Romanian Global News

Cardinalul Sodano despre criticile lui Kung
Decanul Colegiului Cardinalilor a afirmat că criticile fraterne sunt bine primite în Biserică, dar cele generice sau rău voite nu zidesc nimic. Cardinalul Angelo Sodano a făcut această afirmaţie pentru Radio Vatican, ca răspuns la un interviu cu teologul Hans Kung publicat în presa franceză şi italiană. Kung, suspendat de Sfântul Scaun în 1979 datorită învăţăturilor sale potrivnice credinţei catolice, a criticat în special decizia Papei Benedict din ianuarie de ridicare a excomunicării celor patru Episcopi ai Societăţii Sf. Pius al X-lea. El a atacat şi învăţăturile şi disciplina Bisericii privind celibatul clericilor şi contracepţia artificială.
Catholica

Hillary Clinton Ends Asia Tour with Church Visit
Secretary of State Hillary Clinton ended her four-country Asia tour on Sunday by attending service at a state-sanctioned church in China and talking to rights activists.
The Christian Post

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s