25-26 februarie

Sfântul Sinod solicită alternativă la paşapoartele biometrice
“Întrucât unele persoane au reticenţe faţă de paşapoartele biometrice, se va interveni pe lângă instituţiile Statului Român (Preşedinţie, Parlament, Guvern) cu solicitarea de a se adopta măsurile necesare pentru modificarea şi completarea legislaţiei în vigoare prin extinderea prevederilor referitoare la cazuri de urgenţă (paşaport temporar) şi la cazuri când, din motive de conştiinţă sau religioase, persoana nu doreşte paşaport electronic care include date biometrice.”
Basilica

Dezbaterea paşapoartelor biometrice în BOR: Un nou episod al disputei între Patriarhul Daniel şi Mitropolitul Bartolomeu Anania
Disputa din jurul paşapoartelor biometrice a adus la lumină un conflict mai vechi între Patriarhul Daniel şi Mitropolitul Bartolomeu Anania. Sfântul Sinod a decis joi, 26 februarie, că paşapoartele biometrice nu sunt periculoase şi că teoriile legate de numărul 666 nu au fundamente teologice. Anterior deciziei Sinodului, Mitropolitul Bartolomeu Anania susţinea că introducerea paşaportului biometric reprezintă o ofensă la adresa întregului popor român.
HotNews

Părintele Constantin Stoica: Îmi voi face paşaport biometric
Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române a declarat că îşi va face paşaport biometric, atât el cât şi colegii lui, pentru că nu vede niciun pericol în acest act de identitate.
HotNews

Most Jewish Israelis Want to Stop Church Growth in Jerusalem
A vast majority of Jewish Israelis want their government to bar Christian organizations from buying land to construct new churches in Jerusalem, a new survey revealed.
The Christian Post

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s