21 februarie

Preoţii vor beneficia de tichete de vacanţă, la fel ca ceilalţi bugetari
Secretarul de stat în Ministerul Turismului, Corneliu Popovici, a declarat, sâmbătă, la Suceava, că preoţii vor fi beneficiari ai tichetelor de vacanţă la fel ca celelalte categorii de bugetari.
HotNews

Ted Olsen despre relicve
Ted Olsen, un talentat editor de ştiri şi jurnalism online al revistei Christianity Today, mărturiseşte într-un articol de pe Christian History Blog că nici pentru el acest subiect nu este comod din punct de vedere teologic.
danutm.wordpress.com

RoBible – o noua versiune a Bibliei pe calculator
RoBible (versiunea 3.0) este un program gratuit şi uşor de folosit, fiind foarte util în activitatea de studiu biblic, redactarea de documente bazate pe referinţe biblice, pregătirea unei predici, lecturarea Bibliei si multe altele.
www.biblia.pentruviata.ro

Christians Condemn Westboro Hatred
Six Christian organizations have unanimously condemned plans by the Westboro Baptist Church to picket in the United Kingdom. The Kansas-based church, notorious for its “God hates Fags” banners, said it was planning to picket a performance of The Laramie Project in Basingstoke on Friday. The play tells the story of Matthew Shepard, a 21-year-old gay student who was tortured and murdered near Laramie, Wyo.
The Christian Post

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s