19 februarie

806 biserici bugetate
În jur de 1.500 de amendamente au trecut de Comisia de buget-finanţe şi sunt 90% şanse să fie adoptate şi în plen de senatori şi deputaţi. Deputatul UDMR, Erdei Doloczki Istvan, membru în Comisia de buget-finanţe, ne-a explicat că “doar dacă primul-ministru sau ministrul de Finanţe vin cu o poziţie de ultimă oră, ceea ce e greu de crezut, s-ar putea ca unele dintre aceste amendamente admise la comisie să nu fie votate”. Amendamentele admise vizează alocarea de sume de bani pentru 806 lăcaşe de cult, 242 şcoli generale, licee şi grădiniţe, 36 de spitale şi 37 de cămine culturale.
Cotidianul

Opt ierarhi, convocaţi de Mitropolitul Bartolomeu, au susţinut într-un glas reacţiile credincioşilor contra cipuirii românilor
Sinodul Mitropolitan al Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului, luând act de reacţiile unor medii monahale si teologice fată de introducerea sistemului de supraveghere biometrică în România, consideră că acestea sunt îndreptăţite, ele urmând însă să fie supuse unor analize şi nuanţări, atât la nivelul Sinoadelor locale cât şi la acela al Sfântului Sinod plenar.
savatie.wordpress.com

Carte: Arheologia Bibliei
Profesorul James K. Hoffmeier, cunoscut egiptolog evanghelic, a produs şi lucrări de informare a publicului larg. Editura Lion a reuşit să obţină de sub peniţa acestuia o lucrare de arheologie biblică, publicată în limba română de editura Casa Cărţii din Oradea.
statu.wordpress.com

Man Commits Suicide in Televangelist’s Cathedral
A man shot and killed himself in front of a cross inside televangelist Robert H. Schuller’s Crystal Cathedral on Wednesday as a nearby volunteer told a group of visitors about the church’s suicide-prevention program, police and church officials said.
The Christian Post

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s