7-8 februarie

Verona pune la dipoziţia românilor un teren pentru un centru cultural
Primăria din Verona a aprobat o propunere de acordare a unui teren de 5.100 metri pătraţi comunităţii româneşti din zonă. Cererea a fost înaintată de Consulatul General al României la Milano şi a fost motivată cu dorinţa de a construi o biserică şi un centru cultural.
Adevărul

Traditionaliştii anglicani vor să devină catolici. Problema e că episcopii lor sunt căsătoriţi!
Cu un gest care ar putea ajuta sute de mii de anglicani să intre în Biserica Catolică, Congregaţia pentru Doctrina Credinţei (CDC) din Vatican a recomandat – se pare – Comuniunii Anglicane Tradiţionale (CAT) să primească titlul de prelatură personală, dacă discuţiile dintre TAC şi Vatican ajung la un acord, scrie agenţia CNA.
Gardianul

Moody
Dwight Lyman Moody. Un nume cunoscut oricarui evanghelic. O persoana de referinta in istoria bisericii crestine moderne. Moody este legat de Independent Chicago Avenue Church dar activitatea lui de predicare arata de fapt ca el a apartinut Bisericii Universale.
blog.punctul.com

Obama Emphasizes ‘One Law’ that Binds All Religions
The President spoke at the prayer breakfast just hours before officially establishing the new White House Office of Faith-Based and Neighborhood Partnerships. The new office, he emphasized at the event, will work with organizations “no matter their religious or political beliefs” and adhere to a strict separation of church and state.
The Christian Post

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s