5-6 februarie 2009

Lucrările Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Bucureştilor
În Sala Sinodală a Reşedinţei Patriarhale din Bucureşti a avut loc în 5 februarie întrunirea anuală a Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Bucureştilor. Întâlnirea a fost prezidată de Patriarhul Daniel, care a prezentat raportul de activitate pe anul 2008 şi 10 priorităţi pentru anul 2009.
Creştin Ortodox

Biblia de la Ierusalim, tipărită şi în limba română?
Biblia de la Ierusalim (New Bible Project), cel mai îndrăzneţ proiect al celor două mari biserici creştine, care urmează să apară în 70 de milioane de exemplare şi care va fi tradusă în 17 limbi, ar putea fi tipărită şi în limba română, dacă Patriarhul Daniel îşi va da acordul.
Curentul

O teologie a comunicaţiilor
Cardinalul Georges Cottier, fost teolog al Casei Pontificale, afirmă că Papa Ioan Paul al II-lea poate fi considerat autorul unei teologii a comunicaţiilor. Prelatul a vorbit miercuri pe această temă la lansarea cărţii „Papa Ioan Paul al II-lea: dezvoltarea unei teologii a comunicaţiilor”, apărută la Casa de Editură a Vaticanului.
Catholica

Prominent Baptist leader dies
Thomas Corts, former president of the Baptist-affiliated Samford University in Birmingham, Alabama, in the United States, died suddenly on Wednesday, February 4.
Baptist World Alliance

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s