Info Creştin – 19-20 decembrie 2008

Postul de radio TRINITAS al Patriarhiei Române poate fi recepţionat şi în municipiile Arad şi Timişoara
Din 18 decembrie 2008, postul de radio TRINITAS al Patriarhiei Române poate fi recepţionat şi în oraşele Arad (pe frecvenţa de 94,2 MHz) şi Timişoara (90,3 MHz), precum şi în localităţile limitrofe celor două municipii.
Basilica

Programul de Crăciun în bisericile şi asociaţiile româneşti din Torino
Asociaţiile şi bisericile româneşti din Torino şi împrejurimi organizează o serie de evenimente dedicate sărbătorii Naşterii Domnului şi a sosirii noului an
Romanian Global News

In memoriam Cardinal Avery Dulles
“Deşi era un simplu preot în acea vreme, Dulles a jucat un rol esenţial în formularea documentelor Conciliului Vatican II. În semn de apreciere pentru această contribuţie, Dulles a fost ridicat în anul 2001, de către Papa Ioan Paul II, la rangul de cardinal, deşi nu era nici episcop, nici arhiepiscop, aşa cum este regula în cazul acestor numiri. În acest sens, Dulles se află într-o companie ilustră, căci alţi trei mari teologi catolici, toţi francezi, care nu erau episcopi, au fost ridicaţi de asemenea la rangul de cardinal pentru contribuţia lor hotărâtoare la lucrările Conciliului Vatican II. Aceştia sunt Jean Daniélou, numit cardinal de Paul VI, precum şi Henry de Luban şi Yves Congar, numiţi cardinali de către Ioan Paul II.”
danutm.wordpress.com

Pontiful încurajează prezenţa Vaticanului pe internet
Papa Benedict al XVI-lea a declarat că doreşte ca viaţa Bisericii, şi în particular a Sfântului Scaun, să fie prezentă prin audio, text şi video pe Internet. Acesta a fost sfatul şi încurajarea pe care Papa le-a adresat directorilor şi personalului Centrului de Televiziune al Vaticanului în ziua de joi, 18 decembrie 2008, când i-a primit în audienţă împreună cu familiile lor pentru a marca a 25-a aniversare a înfiinţării centrului.
Catholica

Rick Warren Defends Inauguration Invite
Under fire for opposing gay marriage, influential evangelical pastor Rick Warren said Saturday that he loves Muslims, people of other religions, Republicans and Democrats, and he also loves „gays and straights.”
The Christian Post

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s