Info Creştin – 11-12 decembrie 2008

Festivalul obiceiurilor şi tradiţiilor româneşti “Astăzi S-a născut Hristos”
Episcopia Slatinei împreună cu Primăria Municipiului Slatina, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Olt, Şcoala Generală „Sf. Constantin Brâncoveanu” – Slatina şi Liceul cu program Sportiv Slatina, organizează începând cu ziua de luni, 15 decembrie 2008, la orele 16.00, FESTIVALUL OBICEIURILOR ŞI TRADIŢIILOR ROMÂNEŞTI „ASTĂZI S-A NĂSCUT HRISTOS”, festival ajuns deja la ediţia a V-a.
Creştin Ortodox

Concertul Liceului Teologic Adventist
Sâmbătă, 13 decembrie, începând cu ora 19.00, la Rin Grand Hotel va avea concertul de colinde “Vi s-a născut un Mântuitor” susţinut de corul Liceului Teologic Adventist “Ştefan Demetrescu” din Bucureşti.
Intercer Blog

Colinde româneşti la Strasbourg
Corala ACOR a Comunităţii ortodoxe române din Strasbourg va susţine duminică, 14 decembrie, la Eglise des Soeurs de Marie Reparatrice din localitate, un concert de colinde şi de muzică liturgică ortodoxă.
Romanian Global News

Un Episcop indian a anulat celebrările de Crăciun
În faţa unor tot mai mari îngrijorări legate de securitate înainte de alegerile naţionale, Episcopul Gerald Mathias de Lucknow a anulat festivităţile tradiţionale de Crăciun din Dieceza sa. Organizaţia Kirche in Not a relatat că Episcopul din această Dieceză din nordul Indiei a anulat activităţile care în mod normal atrag zeci de mii de persoane în oraş, inclusiv un spectacol anual de Crăciun cu dansuri, eveniment tradiţional pentru oficialităţile de stat.
Catholica

NAE VP Resigns after Culture War Controversy
Long-time evangelical lobbyist Richard Cizik has resigned as the vice president of governmental affairs for the National Association of Evangelicals, the group announced Thursday.
The Christian Post

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s