Info Creştin – 5-6 decembrie 2008

Concert de colinde la Biserica „Sf. Elefterie” din Bucureşti
Duminică, 7 decembrie 2008, orele 18, corul Symbol, dirijat de diac. Prof. Jean Lupu, va susţine un bogat şi variat concert de colinde la Biserica „Sf. Elefterie” din Bucureşti.
Basilica

A murit Alexei al II-lea, Patriarhul Rusiei
Alexei al II-lea a devenit patriarhul cele mai mari biserici ortodoxe din lume în anul 1990. Beneficiind şi de sprijinul Kremlin-ului, el a restabilit, practic, influenţa Bisericii Ortodoxe în Rusia, după 70 de ani de ateism sovietic.
HotNews

Mitropolitul Kirill, desemnat succesor interimar al patriarhului rus
Mitropolitul Kirill de Smolensk şi Kaliningrad, în vârstă de 62 de ani, a fost desemnat, sâmbătă, drept succesor interimar al patriarhului rus Aleksei al II-lea.
HotNews

Dialogul şi ecumenismul, „locuri” în care se construieşte Europa
Pentru construirea Europei celui de al treilea mileniu, există două elemente decisive: „dialogul şi ecumenismul”, a afirmat Cardinalul Jean-Louis Tauran, preşedintele Consiliului Pontifical pentru Dialogul Interreligios în cadrul Zilei de studiu promovate joi la Roma alături de Consiliul Pontifical pentru Cultură, pe tema „Culturi şi religii în dialog”. Alături de reprezentanţi de vârf ai Bisericii Catolice, au fost invitaţi să intervină şi cunoscători în materie, precum prof. Salvatore Natoli, de la Facultatea de Filozofie Teoretică de la Universitatea Milano-Bicocca.
Catholica

Advent ConspiracyTelling the Christmas Story Better
Hundreds of churches around the world are participating in the Advent Conspiracy, observing the Christmas season with a little less glitter, a little less debt and a lot more love. For many, including pastors, Christmas became a painful holiday especially when trying to lead their congregations in worship amid the distractions and stress of the consumer culture.
The Christian Post

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s