Info Creştin – 22 noiembrie 2008

Concert aniversar al corului „Psalmodia“
Mâine, 23 noiembrie a.c., în Aula Magna „Teoctist Patriarhul“, din Palatul Patriarhiei, va avea loc concertul aniversar al formaţiei de muzică bizantină „Psalmodia“ a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de existenţă a acestui cor.
Basilica

Redescoperirea Înţelepciunii şi a lui Cristos
Acum 100 – 150 de ani, ideologiile atee proclamau inexistenţa lui Dumnezeu pentru a elibera omul. Gandirea celor care au spus „Nu este Dumnezeu” (Feuerbach, Marx, Nietzsche, Comte, Darwin, Brunschvicg, Freud, Sartre şi alţii) a marcat secolul XX şi Europa părinţilor noştri. Astăzi Dumnezeu nu mai este negat făţiş, ci mai degrabă ignorat, uitat, nebăgat în seamă de omul contemporan.
România liberă

Editura Sapientia: ABC pentru a-l cunoaşte pe apostolul Paul
Editura Sapientia anunţă apariţia cărţii ABC pentru a-l cunoaşte pe apostolul Paul, scrisă de Giuseppe Pulcinelli şi tradusă în limba română de pr. dr. Mihai Pătraşcu. Cartea apare în format 17×24 cm, conţine 64 de pagini tipărite într-o ţinută grafică deosebită şi poate fi procurată de la toate librăriile catolice din ţară la preţul de 10 lei.
Episcopia Romano-Catolică de Iaşi

Vaticanul l-a iertat pe John Lennon pentru afirmaţia “Beatles sunt mai cunoscuţi decât Iisus
Un editorial publicat sâmbătă în publicaţia oficială a Vaticanului, L’Osservatore Romano, îl iartă pe Lennon pentru afirmaţia făcută în 1966, precizând că „după atăţia ani, remarca sună mai degrabă ca lauda unui tinerel din clasa muncitoare ce se străduieşte să facă faţă succesului neaşteptat”.

HotNews

Programul Papei pentru următoarele luni
Vaticanul – prin Biroul Celebrărilor Liturgice ale Pontifului – a făcut publică lista celebrărilor pe care Papa Benedict al XVI-lea le va prezida în lunile noiembrie, decembrie (2008) şi ianuarie (2009). Primul eveniment notat este cel din 29 noiembrie, sâmbătă, când de la 5PM Papa Benedict al XVI-lea va prezida Primele Vespere ale primei duminici din Advent, în Bazilica San Pietro.
Catholica

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s