Info Creştin – 18 noiembrie 2008

Prima reuniune a clerului ortodox la Ambasada României din Franţa
Sâmbătă, 15 noiembrie 2008, Ambasada României la Paris a găzduit, în premieră, Adunarea generală a Clerului Ortodox Român din Franţa. Evenimentul, desfăşurat în Sala Bizantină a Palatului Béhague, a fost deschis de către ambasadorul României, Teodor Baconschi.
Romanian Global News

Întâlnirea tinerilor ortodocşi la Mitropolia românească din Nürnberg
Mitropolia Ortodoxă Română a Germaniei, Europei Centrale şi de Nord va găzdui în perioada 22-23 noiembrie Întâlnirea tinerilor ortodocşi din Germania.
Romanian Global News

Lansarea de carte: Fratelui meu din exil
Lansarea albumului Fratelui meu din exil – perioada stalinistă în România în scrisorile Monseniorului Vladimir Ghika, prinţ, preot şi martir – va avea loc vineri, 21 noiembrie, la ora 16:00, la târgul de carte Gaudeamus, Complexul Romexpo din Bucureşti.
Episcopia Romano-Catolică de Iaşi

Preşedintele Obamaveste proastă pentru noii atei şi pentru alţi fundamentalişti
Frank Schaeffer: „Preşedinţia lui Obama este o veste extraordinară pentru aproape toată lumea. Este însă o veste rea pentru nişte indivizi cu ideologii ciudate: Dreapta Religioasă şi aşa-numiţii Atei Noi. În războaiele culturale de tipul ‘totul sau nimic’ şi în războaiele propriu-zise de tipul ‘totul sau nimic’ dintre aşa-numiţii Atei Noi şi religie, alegerea preşedintelui Obama reintroduce o serie de nuanţe. Capacitatea Preşedintelui ales Obama de a crede în Isus, care este încă sub semnul întrebării, va salva religia americană în general şi creştinismul în mod special de primejdia extremelor.”
danutm.wordpress.com

Baptist State Conventions Report Budget Deficits
Baptist state conventions, which depend on local churches for support, are reporting shortcomings in their 2008 budget as they meet across the country this month for their annual state gatherings.
The Christian Post

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s