Info Creştin – 5 octombrie 2008

Traian Băsescu a vizitat Biserica Adventistă din Madrid
Adepţii Bisericii Adventiste l-au aşteptat pe preşedinte cu pâine şi sare. Reprezentanţii cultului religios i-au mulţumit preşedintelui pentru vizită, s-au rugat pentru el şi i-au dăruit o biblie. La rândul său, Traian Băsescu a mulţumit credincioşilor pentru primirea făcută şi pentru ajutorul finaciar pe care îl acordă familiilor din ţară.
Adevărul

Asociaţia Evanghelistică Luis Palau la Hunedoara
În colaborare cu Bisericile Evanghelice din judeţul Hunedoara, Asociaţia Evaghelistică Luis Palau organizează în perioada 5 – 12 octombrie 2008 întâlniri cu tema “Viaţa e mai mult de atât!”.
Hunedoara Evanghelică

Cum a îmbrăcat John Piper cultura pop…
„ea…numai ea e de vină pentru tot ce se întâmplă rău în creştinism…cultura pop…de n-ar fi fost ea…Ray Bolt nu ar fi fost homosexual, alţi creştini nu şi-ar fi părăsit soţii/soţiile, în biserică ar fi fost numai muzică liniştită, murmurată…australianul Mike Guglielmucci n-ar fi minţit că e bolnav de cancer în timp ce el era de fapt dependent de pornografie… numai cultura pop e de vină… oare…? nu cred… mie nu-mi e greu să accept că există o influenţă nefastă (asta ca să vorbesc drăguţ) pe care mediul (cultura / societatea) o are asupra bisericii creştine contemporane şi asupra mea ca individ…dar să dau vina numai pe cultura pop este ca şi cum mi-aş scuza păcatul…”
blog.punctul.com

Comunitatea migranţilor catolici din Roma s-a transferat la bazilica paleocreştină Sfântul Vitalie
De la 5 octombrie 2008, Comunitatea catolică a migranţilor români din Roma şi împrejurimi are oficial un nou lăcaş de cult: este bazilica romană paleocreştină „Sfinţii Vitalie şi însoţitorii săi, martiri” – „Sancti Vitalis et socii, martyres in Fovea”. Noul spaţiu liturgic este situat pe Via Nazionale, nr. 194 B şi a fost pus la dispoziţie de Vicariatul de Roma la solicitarea pastorală a episcopului Petru Gherghel, al diecezei de Iaşi, responsabil pentru Pastoraţia Migranţilor în cadrul Conferinţei Episcopilor din România.
Radio Vatican

Court Clears Presbyterian Minister Who Wed Lesbian Couple
Three years after conducting a wedding ceremony for a lesbian couple, the Rev. Janet Edwards was acquitted Thursday on charges of violating Scripture and the Presbyterian Church (U.S.A.)’s constitution.
The Christian Post

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s