Info Creştin – 28 august 2008

Interviu cu arhiepiscopul baptist Malkhaz Songulashvili despre situaţia din Georgia
Astăzi, la ora 4 pm Eastern Time (GMT-4), 10 pm ora României, va fi transmis la posturile publice de radio din Statele Unite un interviu cu Arhiepiscopul baptist Malkhaz Songulashvili despre situaţia din Georgia, transmis în cadrul emisiunii lui Dick Gordon intitulată “The Story”. Interviul poate fi ascultat online, după ora 10 pm ora României, la adresa: http://thestory.org/archive.
danutm.wordpress.com

Simpozion literar românesc la Sacramento
Duminică, 31 August a. c., ora 12:30, după Sfânta Liturghie, în sala Bisericii ortodoxe române „Învierea Domnului” din Sacramento, va avea loc simpozionul literar românesc „Lumea satului românesc-treapta de mântuire în Exil”.
Biserica Ortodoxă Sacramento

Manuscrisele de la Qumran disponibile on-line?
Rory McCarthy, corespondentul cotidianului britanic The Guardian la Ierusalim, anunţă în ediţia din 27 august 2008 că se lucrează intens la pregătirea Manuscriselor de la Marea Moartă pentru lansarea digitală pe internet. De la descoperirea lor începând din 1947, cele aproape 20,000 de fragmente au fost manipulate de un număr infim de specialişti şi fotografiate spre publicare în seria Discoveries in the Judaean Desert a editurii Clarendon din Oxford, care a ajuns la 37 de volume.
statu.wordpress.com

Al VI-lea Congres Mondial al Pastoraţiei Ţiganilor
În Germania, la Freissing, lângă Munchen, se va desfăşura în perioada 1-4 septembrie 2008 cel de-al VI-lea Congres Mondial al Pastoraţiei Ţiganilor, organizat de Consiliul Pontifical pentru Pastoraţia Migranţilor şi Itineranţilor, tema fiind „Tinerii ţigani în Biserică şi în societate”.
Episcopia Romano-Catolică de Iaşi

Clarity of New Chronological Bible at Question
A new Bible that arranges Scripture according to when the events occurred – as opposed to when it was written – has stirred debate in the Christian blogosphere on whether the chronological ordering leads to clarity or confusion.
The Christian Post

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s