Info Creştin – 24 august 2008

Martiri şi pseudo-martiri
Constantin Sturzu: “Când religia devine, în mâinile extremiştilor, doar un instrument de propagandă, jertfa mântuitoare nu mai constituie decât o iluzorie răsplată pentru fapte condamnabile de întreaga umanitate. Sperăm că liderii religioşi din întreaga lume vor condamna mai ferm utilizarea unor elemente ale credinţei în scopuri politice (ideologice) ce se doresc a fi atinse prin mijloace violente.”
Ziarul Lumina

Vladimir Pustan şi Cireşarii în Estul României
Predicatorul penticostal Vladimir Pustan şi formaţia Cireşarii se vor afla într-un turneu de evanghelizare în zona de Est a României în perioada 29 august-3 septembrie. Joi, 4 septembrie, se vor afla la Cernăuţi (Ucraina).
Radio Cireşarii

Beniamin Fărăgău – 60 de ani
Doctor în teologie, învăţător în Biserica Baptistă nr. 3 Iris, Cluj-Napoca, Beniamin Fărăgău este fondatorul Fundaţiei Istoria Binecuvântării şi al Programului de studiu a Scripturii pe cărţi – Istoria Binecuvântării, cu aplicare naţională şi internaţională, în bisericile româneşti evanghelice. (Wikipedia)
România Evanghelică

Un interviu “bine scris” cu mitropolitul Petru al Basarabiei
Savatie Baştovoi: “În ultimul interviu al mitropolitului Petru apărut în Flux (deşi i s-a recomandat să nu mai apară în ziarul de partid al lui Iurie Roşca şi să nu-l mai laude pe Cubreacov, dacă vrea să nu mai fie învinuit că face jocuri politice), avem ocazia să parcurgem o mostră de manipulare şcolărească scrisă la Chişinău pentru a fi citită la Bucureşti. Spun asta pentru că, în două zile terminate, articolul a fost citit de 69 de ori. […] Totuşi, trebuie să admitem că interviul este bine scris. Are întrebări şi răspunsuri relevante, care arată că autorul a ţinut să nu-i scape nici unul din tertipurile manipulării de doi lei (moldoveneşti) în ce priveşte închipuirea pe care o are România despre politica de la Chişinău. Adică, e vorba de un conflict provocat de preoţii veniţi în Mitropolia Basarabiei din Patriarhia Moscovei (suspecţi, nu-i aşa?).”
savatie.wordpress.com

Methodist churches challenged to eliminate discrimination and inequality
The Methodist Church is encouraging member churches to do more to eliminate discrimination and inequality as part of its ‘Equally different?’ campaign. The campaign comes one month after the Church received its first major report on equality and diversity at this year’s Methodist Conference.
Christian Today

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s