Info Creştin – 15 iulie 2008

Patriarhia Română: ‘Nu politică, ci pace’
“În săptămânalul ‘Reporter Special’, 14 – 20 iulie 2008, a apărut articolul intitulat ‘Patriarhul, adversarul secret al lui Băsescu’, sub semnătura doamnei Ioana Popescu. Pentru corecta informare a opiniei publice, Patriarhia Română face următoarele precizări: Patriarhia Română infirmă categoric o presupusă candidatură a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel la alegerile prezidenţiale din România, din anul 2009, ipoteză care reprezintă o simplă fabulaţie a autoarei articolului sau a ‘surselor politice’ de la care jurnalista susţine că s-a informat. […]”
Radio Trinitas

Preoţii din sindicatul „Păstorul cel bun” îşi fac asociaţie
Reprezentanţii primului sindicat al preoţilor şi mirenilor din România, „Păstorul cel Bun”, care nu a primit personalitate juridică printr-o hotărâre a Tribunalului Dolj, pronunţată la sfârşitul săptămânii trecute, anunţă că se vor reuni într-o altă formă de organizare.
Adevărul

Inaugurarea Zilei Mondiale a Tineretului
Cardinalul George Pell, Arhiepiscop de Sydney, Australia, a inaugurat Ziua Mondială a Tineretului, care va culmina cu Vigilia şi cu Liturghia prezidate de Papa Benedict al XVI-lea în zilele de 19 şi 20 iulie, la hipodromul din oraş. Celebrarea euharistică de astăzi, care a avut loc în portul Barangaroo de pe malul Oceanului Pacific, a strâns 150 de mii de pelerini din diferite ţări din întreaga lume.
Catholica

Tinerii sunt mai religioşi decât se crede
O fundaţie germană de cercetări raportează că, în ciuda convingerii răspândite, adolescenţi şi tinerii sunt interesaţi de religie. Fundaţia germană Bertelsmann a anunţat miercuri, 9 iulie 2008, că un studiu privind religia şi practicile religioase în întreaga lume a descoperit că 85% dintre tinerii cu vârsta între 18 şi 29 de ani sunt religioşi, şi 44% sunt profund religioşi. Doar 13% nu ţin deloc la Dumnezeu sau la credinţă.
Catholica

Bush Vows to Push China to Honor Religious Freedom
President Bush pledged to maintain pressure on China for its religious freedom violations in his speech Monday in honor of the 10th anniversary of the International Religious Freedom Act.
The Christian Post

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s