Info Creştin – 1-2 iunie 2008

Tetraevangheliarul, lansat la Librăria Teatrului Naţional din Capitală
Lucrarea, editată într-un exemplar unic, cu lăţimea de un metru şi grosimea de un sfert de metru, legată în piele, cu intarsii şi brocart italian, reprezintă o replică post-modernă a primelor tipărituri din istoria noastră, şi are menirea de a atrage atenţia asupra destinului cărţii în cultura actuală. Lucrarea costă 2.000 de euro şi va fi editată doar la comandă. Tetraevangheliarul va fi expus la Târgul de carte ‘Bookfest’.
Radio Trinitas

Dialogul dintre teologie şi filozofie
Pe această temă se deschide luni 2 iunie la Universitatea Pontificală Laterană din Roma cel de-al VI-lea Simpozion european al profesorilor universitari. 400 este numărul participanţilor din 29 de ţări cu 63 de conferenţieri şi prezentatori de comunicări.
Radio Vatican

Acţiune anti-avort organizată de ASCOR Basarabia
Aşa cum au făcut şi alte filiale ASCOR din România, militanţii creştini au ieşit în stradă pentru a reaminti încă odată oamenilor despre problema avortului. În acest an manifestaţia a fost exclusiv ortodoxă, reunind peste 50 de studenţi care au manifestat în apropierea Spitalului Clinic nr.1.
Novopress Chişinău

Obama şi-a dat demisia din biserica sa
Barack Obama a anunţat că şi-a dat demisia din biserica sa după o serie de declaraţii controversate ale pastorului său, informează CNN. Obama a afirmat că renunţă „cu tristeţe” la Trinity United Church of Christ din Chicago (Illinois), adugând că nu doreşte să implice biserica în lupta electorală.
HotNews

Chicago Priest Apologizes for Clinton Comment
The Chicago priest whose comments mocking Hillary Rodham Clinton reignited the controversy over Barack Obama’s former church stood before his own parishioners Sunday and apologized.
The Christian Post

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s