Info Creştin – 23 aprilie 2008

TRINITAS TV – retransmisă la nivel naţional în reţeaua RCS & RDS
Postul de televiziune al Patriarhiei Române, TRINITAS TV, va fi retransmis, începând din 24 aprilie 2008, la nivel naţional, în reţeaua de cablu tv a companiei RCS & RDS, informează Biroul de Presă al Patriarhiei Române. În felul acesta, Televiziunea TRINITAS TV va putea fi recepţionată în aproximativ 75 % din publicul potenţial de televiziune din România.
Radio Trinitas

Program de Paşte la Biserica ortodoxă română Buna Vestire din Bruxelles
Buletinul Bisericii Ortodoxe Române Buna Vestire din Bruxelles şi a protopopiatului Belgiei francofone anunţă pe pagina de web a Rombel, preluată de Romanian Global News, programul slujbelor religioase de Sfintele Paşti la Biserica Sf. Ecaterina, Place St. Catherine (metro St. Catherine).
Romanian Global News

Desfăşurarea slujbelor la Biserica Ortodoxă Română Sfântul Andrei din Calgary
Vineri, 25 aprilie, de la ora 18:00 va avea loc Slujba Prohodului Domnului la sala North Glenmore Community Hall. Slujba Învierii Domnului va avea loc sâmbătă, 26 aprilie, de la ora 23:30, la Queensland Community Centre – 649 Queensland Drive SE.
Romanian Global News

Amin! Minunea s-a întîmplat în sfîrşit în Paraguay
Dănuţ Mănăstireanu: „Amin! Aşa au titrat ziarele paraguayene de luni rezultatul alegerilor desfăşurate duminica trecută, care au dat cîştig de cauză opoziţiei de stînga (…) după mai mult de şaizeci de ani de conducere autocratică a unui singur partid. Interesant este că Lugo este un fost episcop catolic, adept al unei versiuni moderate de teologie a eliberării, care a renunţat la slujirea Bisericii pentru politică. […] Noutatea pe care o aduce noul preşedinte paraguayan este că el vorbeşte deschis despre ceea ce numeşte ‘elementul religios’ în platforma lui politică.”

Pentecostal Church Report Warns of False Prophets
The International Pentecostal Holiness Church (IPHC), a 108-year-old traditional Pentecostal denomination with about 4.2 million members in 95 countries, states its commitment to the Word and the leadership of the Holy Spirit in its 21-page “Apostolic Biblical Statement and Practical Guidelines.”
The Christian Post

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s