Info Creştin – 18 aprilie 2008

Peste 120 de preoţi din Protopopiatul II Capitală vor participa la Pelerinajul de Florii
Peste 120 de preoţi din cele 56 de parohii ale Protopopiatului II Capitală vor participa, alături de mulţimea credincioşilor, la procesiunea ce va fi organizată mâine, în Sâmbăta lui Lazăr, cu prilejul sărbătorii Floriilor.
Radio Trinitas

A doua zi a vizitei Papei în Statele Unite: Sf. Liturghie la stadionul „Nationals”, înâlnire cu lumea universitară catolică şi întâlnirea interreligioasă
Trei sunt momentele centrale de joi, a doua zi a vizitei lui Benedict al XVI-lea în Statele Unite, toate în desfăşurare la Washington: Sfânta Liturghie pe stadionul „Nationals”, întâlnirea cu studenţii şi profesorii catolici la „Universiatea Catolică a Americii” urmată de întâlnirea interreligioasă la „Centrul Cultural Papa Ioan Paul al II-lea”.
Radio Vatican

Despre Biserici şi Stat
Bogdan Duca: “Mumificaţi într-o tradiţie care nu este a Ortodoxiei, dorind ca toţi să fie după chipul şi după asemănarea lor, oamenii din tabăra mitropolitului taliban de la Cluj folosesc orice mijloace, între care chiar sfidarea legii (aşa cum a fost cazul la Vălanii de Beiuş), pentru a câştiga bătălii împotriva… Patriarhului Daniel. Din păcate pentru el, Bartolomeu a pierdut deja bătălia cu istoria.” – Cultura, Nr. 15 (169), 17 aprilie 2008

Creştin-democraţii georgieni au început colectarea semnăturilor în favoarea oferirii ortodoxiei statutului de “religie naţională”
Pentru introducere modificarilor în Constituţie sunt necesare 200 de mii de semnături, însă membrii partidului afirmă că vor reuşi să colecteze 2 milioane.
Novopress Chişinău

Pope Hails America’s Founding Principles
In a speech delivered on the South Lawn of the White House on Wednesday morning, Pope Benedict XVI spoke positively of America’s Founding Fathers and lauded the principles they embraced in creating the United States.
CNSNews

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s