Info Creştin – 11 aprilie 2008

Drama muzicală “Învierea şi viaţa”
Sîmbătă, 12 aprilie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, corul Deo Gloria (dirijor: Ovidiu Niculaş) prezintă drama muzicală “Învierea şi viaţa”. Biletele se pot procura de la sediul Radio Vocea Evangheliei din Oradea sau la numărul de telefon 0770-570194.
BPZ Noua Speranţă

Patriarhia Română: Cotidianul ‘Ziarul’ dezinformează din nou
“Constatăm că, în loc să publice, aşa cum ar fi fost moral şi legal, dreptul la replică al Patriarhiei Române referitor la evoluţia postoperatorie şi starea de sănătate ale Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, cotidianul ‘Ziarul’, din 11 aprilie 2008, a preferat să publice articolul semnat de George Roncea, intitulat ‘Patriarhul şi-a secretizat fişa medicală’, continuând, astfel, ciclul de dezinformări şi afirmaţii aberante pe această temă.”
Radio Trinitas

1020 de ani de la creştinarea Rusiei
La Kiev încep astăzi festivităţile dedicate împlinirii a 1020 de ani de la creştinarea Rusiei. Aceasta nu este doar o sărbătoare bisericească, ci una legată de istoria Rusiei şi, în acest fel, de istoria ţarilor, cultura şi statalitatea cărora s-au născut în cristelniţa din Kiev’.
Radio Trinitas

Replica islamiştilor: Film anticreştin, lansat ca răspuns la Fitna
Controversatul film Fitna, postat pe YouTube de un politican olandez a fost considerat de mulţi oameni un atac la adresa islamului. Musulmanii s-au gândit să plătească cu aceeaşi monedă: un saudit a publicat pe Internet un film anticreştin cu versete din Biblie care instigă la violenţă, relatează Der Spiegel în ediţia electronică. Filmul, care durează şase minute, se numeşte Schism şi a fost postat tot pe YouTube.
HotNews.ro

Josh McDowell, Martorul, Editura Scriptum, Oradea, 2008
“Timp de câteva zile, pe măsură ce parcurgeam paginile acestui roman plin de susans, am avut senzaţia că sunt pe altă planetă. Odată ajuns la pagina pe care stă scris cuvântul Sfârşit, m-a cuprins tristeţea. Mi-am luat rămas-bun de la eroii cărţii şi m-am întrebat când îmi va fi dat din nou să întâlnesc un roman atât de captivant şi antrenant.” (Henri Aoun)
Editura Scriptum

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s