Info Creştin – 5 aprilie 2008

Parohie nouă pentru comunitatea românească de la Rho
Duminică, 6 aprilie, în Via Madonna 67 din comuna Rho (la 20 de km Nord Vest de Milano), se va sfinţi noua biserică ortodoxă pentru românii şi moldovenii de peste Prut.
Adevărul

A apărut Buletin istoric nr. 8
Numărul 8 (2007) al revistei de istorie bisericească „Buletin istoric” a ieşit de sub tipar recent la Editura „Presa Bună” din Iaşi. Revista este editată sub egida Departamentului de Cercetare Istorică al Episcopiei Romano-Catolice de Iaşi. Cităm din prezentarea volumului făcută de pr. Ştefan Lupu, directorul Departamentului de Cercetare Istorică de pe lângă Episcopia Romano-Catolică Iaşi.
Catholica

Preot ortodox asasinat la Bagdad
Un preot creştin ortodox a fost asasinat azi de persoane necunoscute în plin centrul Bagdadului, au anunţat surse de securitate irakiene citate de agenţiile internaţionale de presă.
Adevărul

30 de biserici vor fi construite in cartierele noi din Moscova
Aproximativ 30 de biserici vor fi construite in urmatorii ani in cartierele noi din Moscova. Aceasta cifra a fost anuntata de catre arhitectul principal al capitalei ruse, Alexander Kouzmine. ‘Renasterea vietii spirituale in tara noastra este legata intim de religie si, de aceea, atunci cand amenajam un nou cartier avem in vedere si spatii pentru locasuri de inchinare’, a declarat V. Resin, consilier pentru amenajarea teritoriului din cadrul Primariei Moscovei.
Radio Trinitas

Zurich Statement on the Church in China
“As members of the Religious Liberty Partnership (RLP) meeting in Zurich, Switzerland, we support the appeal of our brothers and sisters in China for the worldwide church to pray for the nation of China and the Chinese church at large in this Summer Olympics year.”
Persecution.net

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s